Aangepaste wandelwagens en buggy’s voor kinderen met een handicap. Afspraak voor een passing? Bel 078 630 99 88

Rolstoel of wandelwagen voor uw gehandicapte kind van BJ Benelux

banner2

Over BJ Benelux

B.J. Benelux levert al bijna 20 jaar lichtgewicht opvouwbare en sportieve wandelwagens, rolstoelen en buggy’s voor kinderen en (jong) volwassenen met een beperking.

BJ Benelux is exclusief verdeler voor de volgende merken:

Akces-Med

Akces-Med is een fabrikant van producten voor de gehandicapten markt. Akces-Med heeft een groot assortiment aan hulpmiddelen, wandelwagens en sta-hulpen voor kinderen en jong volwassenen met een handicap. De producten worden in samenwerking met professionals ontwikkeld en geproduceerd in Europa

 

Advanced Mobility

De lichtgewicht special needs wandelwagens van Advanced Mobility kenmerken zich door het stoere maar toch eenvoudige uiterlijk van de wagen. De wagens zijn geschikt voor personen tot een gewicht van 91 kg. Advanced Mobility is een onderdeel van de Baby Jogger Company; die bekend is van de oer running wandel wagen.

 

B.J. Benelux kan op verzoek aanpassingen maken aan de producten die wij leveren.

In de afgelopen jaren heeft B.J. Benelux aan veel afnemers tot grote tevredenheid geleverd, waarvan velen voor een nieuw en/of groter model terugkwamen. Wij zijn een familiebedrijf en nemen de graag de tijd om onze afnemers te adviseren welk model het beste past bij de beperking waarvoor het hulpmiddel wordt aangeschaft. Levering vindt plaats aan alle tussenpersonen, gemeenten en bij PGB aankopen. Service staat hoog in het vaandel van B.J. Benelux en daarmee hopen wij ook uw te kunnen helpen tijdens de aanschaf van een hulpmiddel.