fbpx

Aangepaste wandelwagens, buggy’s, driewielers en rolstoelen voor kinderen met een beperking. Afspraak voor een gratis passing? Bel 078 630 99 88

Buggypod sidebuggy

Buggypod

Buggypod is gespecialiseerd in alternatieve producten voor dubbele buggy’s, meerijplankje kinderwagen,  kinderzitje etc. Als je met twee jonge kinderen op stap gaat is het ideaal om ze samen voort te bewegen met behulp van een Buggypod product. Eén kind kan in de wandelwagen en de ander kan in de Buggypod Lite, Buggypod io of op de Buggypod Perle.

Buggypod werd uitgevonden door Stephanie Rohl; een moeder van drie kinderen. Stephanie raakte gefrustreerd door de beperkingen van dubbele buggy’s en ontwikkelde ze de eerste Buggypod – een inklapbaar alternatief voor de dubbele buggy – die kun je aan de kinderwagen bevestigen en is geschikt voor een vermoeide peuter.

Stephanie bedacht ook andere alternatieven en mede daardoor worden de Buggypod producten worden verkocht in meer dan 20 landen. Hiermee won Buggypod ook veel prijzen voor design en innovatie.

Deze koppel je aan je kinderwagen buggy voor een tweede kind. Deze kan zowel op onze aangepaste buggy’s worden bevestigd als op kinderwagens.