fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Fiets gehandicapt kind

Welkom op SpecialNeeds.nl van BJ Benelux specialist in hulpmiddelen en producten voor kinderen met een hanciap. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste fiets voor jouw kind met een beperking een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van fietsen voor kinderen met een beperking.

Comfort en veiligheid

Onze fietsen zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor comfort en veiligheid voor jouw kind tijdens het fietsen. Met een stevige constructie en speciale aanpassingsmogelijkheden bieden onze fietsen de ondersteuning die jouw kind nodig heeft tijdens het fietsen.

Onze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw kind. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, wij hebben de perfecte fiets voor jouw kind met een beperking.

Bij BJ Benelux zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Onze fietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Bovendien bieden we deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de juiste producten voor uw kind kiest.

Vragen of advies nodig?

Kijk gerust rond op onze website en ontdek ons brede scala aan producten. Als je vragen heeft of advies nodig heeft over onze fietsen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste hulpmiddelen voor jouw kind met een beperking.

fiets gehandicapt kind

Ontdek de merken – fiets gehandicapt kind