fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

rolstoel kind

Kury kinderrolstoel

Kury heeft standaard veel opties voor het basis model om met kleuren en materialen de rolstoel een eigen twist te geven.

Niet alleen het frame en de frame onderdelen zijn in kleur te krijgen, ook de bekleding van de rug en de zitting is in kleur verkrijgbaar. Maak het af je eigen ontwerp op de spaak beschermers van de achterwielen.

Kinderrolstoel

Een kinderrolstoel kan een belangrijk hulpmiddel zijn voor kinderen met een beperking die niet in staat zijn om lange afstanden te lopen of staan. Het biedt hen de nodige mobiliteit en onafhankelijkheid om de wereld om hen heen te verkennen. Een kinderrolstoel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen, zodat het hen de juiste ondersteuning en comfort biedt voor hun lichaam.

Kinderrolstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden en maten. Ze kunnen ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van het kind, zoals de hoogte van de rugleuning, de hoogte van de voetensteunen, en de grootte van de wielen.

Een kinderrolstoel moet niet alleen comfortabel zijn voor het kind, maar ook makkelijk te manoeuvreren voor de ouders of verzorgers die het duwen. Het moet ook duurzaam en veilig zijn, zodat het kind er jarenlang van kan genieten. Daarom is het belangrijk om een kinderrolstoel te kiezen die van goede kwaliteit is en voldoet aan de behoeften van het kind.

Bij het kiezen van een kinderrolstoel is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van het kind, zoals de mate van mobiliteit, de grootte van het kind en de activiteiten die het kind wilt doen. Een professionele adviseur kan helpen bij het kiezen van de juiste kinderrolstoel en kan ook advies geven over het onderhoud en de reparatie van de rolstoel.

Waardevol hulpmiddel

Kortom, een kinderrolstoel kan een waardevol hulpmiddel zijn voor kinderen met een beperking. Het biedt hen de mobiliteit en onafhankelijkheid die ze nodig hebben om de wereld om hen heen te verkennen. Door te kiezen voor een kinderrolstoel van goede kwaliteit en het aanpassen aan de specifieke behoeften van het kind, kan het kind genieten van meer vrijheid en onafhankelijkheid in zijn of haar dagelijks leven.

Wagen nodig voor ruiger terrein?

Dan is de Kukini of Freedom misschien iets voor jou.