fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Our story so far.

The Brand

B.J. Benelux levert al meer dan 12 jaar lichtgewicht opvouwbare en sportieve wandelwagens, rolstoelen en buggys voor kinderen en volwassenen met een beperking.

advance mobility specialneedsDe volgende rolstoelen zijn bij ons verkrijgbaar: De Special Needs wandelwagens van Advance Mobility, een onderdeel van de Baby Jogger Company. Deze stoere, lichtgewicht wandelwagens zijn er met een draaggewicht van resp. 45,5 kg en 91 kg. Daarnaast zijn er diverse opties voorhanden. Zo leveren wij een fietskoppelingskit om de buggy van het kind met een beperking te gebruiken als fietskar, met dit mobiliteitshulpmiddel wordt het plezier van het gezin met een gehandicapt kind vergroot.

convaid specialneeds Deze rolstoel van Convaid is lichtgewicht en opvouwbaar.

In de afgelopen 15 jaar heeft B.J. Benelux aan veel afnemers tot grote tevredenheid geleverd, waarvan velen voor een nieuw en/of groter model terugkwamen. Wij staan onze afnemers met woord en daad ter zijde en adviseren graag welk model het beste is bij elke vorm van handicap. Levering vindt plaats aan alle tussenpersonen, gemeenten en bij PGB aankopen. Service staat hoog in het vaandel van B.J. Benelux en behoort tot de beste in de Benelux.

Contact Us

Telephone: 703.172.3412
hello@yoursite.com

Van Spartan #73, 1081 Amsterdam, Netherlands
Monday to Friday: 10am to 7pm

Our Team

  Anthony Moore

  Founder & CEO

  Douglas Morgan

  Creative Director

  Kimberly Miller

  Sales Director