Actieve wandelwagens en buggy’s voor kinderen en volwassenen met een handicap. Afspraak voor een passing? Bel 078 630 99 88

Rolstoelen en kinderwagens

Ombrelo Plener

Welke rolstoel/buggy past het best bij uw kind met een beperking?

Hieronder een overzicht van onze producten. Vind u het lastig de juiste keuze te maken omdat er zoveel opties zijn? B.J. Benelux helpt u graag verder.

Wandelwagens en hulpmiddelen van Akces-Med

De producten van Akces-Med richten zich op een ieder waarvan het leven makkelijker en comfortabeler gemaakt kan worden door de ondersteuning en juiste inzet van een hulpmiddel.
Elk hulpmiddel in het assortiment van Akces-Med kan met behulp van accessoires specifiek aangepast worden aan de behoeften van de gebruiker.

Stoere, lichtgewicht wandelwagens van Advanced Mobility

De Special Needs wandelwagens van Advanced Mobility, een onderdeel van de Baby Jogger Company. Deze stoere, lichtgewicht wandelwagens zijn er met een draaggewicht van resp. 45,5 kg en 91 kg. Daarnaast zijn er diverse opties voorhanden o.a. een fietskoppelingskit om de wagen achter een fiets mee te nemen als fietskar, waarmee de mobiliteit van het gezin met een gehandicapt kind wordt vergroot.

Een tweede kind in de buggy

Buggypod is gespecialiseerd in alternatieve producten voor dubbele buggy’s, meerijplankje kinderwagen, kinderzitje etc. Als je met twee jonge kinderen op stap gaat is het ideaal om ze samen voort te bewegen met behulp van een Buggypod product. Eén kind kan in de wandelwagen en de ander kan in de Buggypod Lite, Buggypod io of op de Buggypod Perle.