fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Buggypod I0

De Buggypod Io is een extra zitting en eenvoudige wandelwagen in één!
Bevestigd aan een wandelwagen is het een extra zitje. Met de conversie kit wordt het extra zitje in een handomdraai een losse driewiel wandelwagen. Compact om eenvoudige mee te nemen voor een kort bezoekje. Of wanneer je met meer mensen bent die een wagen kunnen duwen.
Altijd een extra zitje én wandelwagen binnen handbereik!

De Buggypod Io is een opklapbare zitting die eenvoudig bevestigd kan worden aan de zijkant van (bijna) iedere kinderwagen. Met deze Buggypod heeft u in een handomdraai een extra zitting voor uw vermoeide peuter. De ingeklapte Buggypod Io is enorm compact en zit niet in de weg; ook in uitgeklapte positie hoeft u niets in te leveren op de wendbaarheid van uw kinderwagen.

Met de optionele conversie kit wordt deze extra zitting ook een losse compacte en lichtgewicht wandelwagen. Monteer het voorwiel en het tweede achterwiel, trek de duwstang omhoog en klaar om te gaan.
Makkelijk voor korte tripjes naar bijvoorbeeld de supermarkt, geen gedoe met een logge kinderwagen en toch uw kind rustig in een zitje. Of gebruik hem als tweede kinderwagen. Monteer de Buggypod Io ingeklapt aan de wandelwagen, neem de conversiekit los mee in de mand en je hebt een extra wandelwagen zodra je hem nodig hebt. En het mooie is dat hij zonder problemen past in de achterbak samen met de grote wandelwagen.

Bekijk onderstaande montage instructie van de Buggypod en neem contact op indien u meer informatie wenst over de toepasbaarheid van de Buggypod op uw kinderwagen.

Categorieën: ,