fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Een van de bekendste stadsdelen van Rotterdam is Rotterdam-West. Het gebied biedt een aantrekkelijke combinatie van verschillende soorten winkeltjes, culturele hotspots en historische plekken. En Rotterdam-West is populairder dan ooit. Wonen in een mooi, oude pand of in een modern cityloft op tien hoog: hier zijn genoeg mogelijkheden om het stadsleven optimaal te beleven.


Woningen in Rotterdam-West

In Rotterdam-West vind je een perfecte mix. Van oud en nieuw, van uiteenlopende culturen én van volks en trendy. Een bijzondere omgeving om te wonen! Rotterdam-West omarmt de geschiedenis en verbindt deze met de toekomst. Zo vind je aan de Heemraadssingel en in Delfshaven historische woningen en statige herenhuizen. En zijn aan de Lloydpier en Mullerpier tal van architectonische hoogstandjes en ultraluxe woontorens gebouwd. Een mooi contrast. In ons aanbod in Rotterdam-West vind je de verschillende woonmogelijkheden.

Voorzieningen: horeca, winkels én natuur

Dwars door de wijken van Rotterdam West loopt de langste winkelstraat van de stad: de Nieuwe Binnenweg. Deze leidt je helemaal naar het centrum en biedt bijna twee kilometer aan (170 verschillende!) winkels, gezellige kroegen en zelfs kerken. De straat is een bekend Rotterdams icoon geworden.

Rotterdam West kent tal van horecagelegenheden, van eettentjes voor een snelle hap tot luxe restaurants voor een meergangendiner. Wie van winkelen houdt, voelt zich in het Westen ook zeker thuis. Een middagje shoppen in een van de knusse zijstraatjes levert je vast een bijzondere vondst op. Je vindt er boetieks, kleine galeries, buitenlandse supermarkten en originele bloemenzaakjes. En zelfs voor groen kun je in Rotterdam-West terecht: in het Dakpark, een van de grootste dakparken van Europa, wandel je op negen meter hoogte door de natuur.

Makelaar Rotterdam-West

Houd je van het stadse leven en wil je in een karakteristieke, veelzijdige buurt wonen? We helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikte koopwoning in Rotterdam West. Zodat je jouw droomhuis vindt in deze bruisende en sfeervolle wijk. Aangezien we er al jaren werken, kent Lauwaars NVM Makelaars Rotterdam-West als de beste.

Bekijk alvast ons aanbod met woningen in Rotterdam-West of neem meteen contact met ons op via (010) 452 81 66 . of mail Lauwaars voor een vrijblijvende kennismaking