fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Kukini | aangepaste wandelwagen

Ga lekker op pad, een lange wandeling in de natuur; met de Kukini kan het!

Deze comfortabele wandelwagen is speciaal geschikt voor de allerkleinsten met een lichaamsgewicht tot 45kg.

De Kukini is compact, makkelijk en snel in- en uit te vouwen en licht van gewicht; een mooie combinatie om van de ultieme vrijheid te kunnen genieten waar je ook bent.

Lees hieronder de specificaties

De Kukini is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een beperking vanaf een leeftijd van 3-3,5 jaar tot een leeftijd van 9-10 jaar.

De Kukini is het alternatief voor de Advance Mobility Independence. Het (grotere) opvolg model is de Freedom. Deze is speciaal voor BJ Benelux ontwikkeld.

Is je kind uit een standaard wandelwagen gegroeid en zoek je naar een grotere oplossing om mobiel te blijven; kijk dan naar deze wandelwagen!
Trek erop uit in de natuur en vermijd de gebaande paden en ga op zoek naar je eigen avontuur.

De hangende zitting geeft comfort en positioneerd zonder dat er speciale romp ondersteunende hulpmiddelen nodig zijn. De zijwanden en de fijne zonnekap houden de prikkels buiten en geven kinderen een geborgen gevoel.

De Kukini is voorzien van alle gemakken. De 3 grote 16” luchtbanden zorgen voor soepele rij eigenschappen, ook op ruw terrein.
Vering op de achteras geeft extra comfort en het zachte zitkussen en hoofdsteun samen met de gepolsterde rugleuning zorgen ervoor dat je kind heerlijk zit.
Standaard komt de Kukini met een 5 punts gordel die ervoor zorgt dat je kind goed vast zit tijdens de rit.
Aan alles is gedacht, de Kukini komt ook met een in hoogte instelbare duwstang zodat ieder op een fijne duwhoogte achter de wagen kan wandelen.

Het hoogwaardige aluminium frame is licht van gewicht. De parkeer rem op de achterwielen en de schijfrem op het voorwiel geven de Kukini controle en veiligheid; zowel tijdens het wandelen achter de wagen als in stilstand.

De Kukini is compact in te vouwen met een simpele handeling. De wielen kunnen eenvoudig gedemonteerd worden mocht dit nodig zijn voor transport in de achterbak van je auto.
Extra opties zijn een enkel zwenkwiel voor nog meer souplesse en een fietskoppel stang om de Kukini om te toveren in een fietskar voor achter de fiets.