fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Ulises Evo

De ULISES EVO™ is een perfecte wandelwagen voor dagelijks gebruik. Geschikt voor kinderen en jong volwassenen met een motorische beperking. De uitgebreide mogelijkheden om de wagen aan te passen aan de behoefte van de gebruiker maakt deze wagen uitermate bruikbaar voor gebruikers die extra ondersteuning nodig hebben.

De zitdiepte en rugleuning lengte zijn instelbaar naar de lichaamslengten van de gebruiker. De zithoek heeft 7 standen en is eenvoudig door de ouder/verzorger eenvoudig te veranderen van zitten naar liggen met de gebruiker in de zitting. De voetenbak kan in een aantal standen van horizontaal naar verticaal gebracht worden om de hoek tussen de boven- en onderbenen aan te passen.

De duwstang kan aangepast worden naar de juiste duw houding van de ouder/verzorger en de zwenkwiel wielen aan de voorkant maken deze wagen makkelijk te manoeuvreren.

Het lichtgewicht frame van de ULISES EVO™ is met simpele handelingen eenvoudig vouwbaar tot een compact pakket en past makkelijk in bijna elke kofferbak.

Download de brochure hier

Categorieën: ,