fbpx

Aangepaste wandelwagens, buggy’s, driewielers en rolstoelen voor kinderen met een beperking. Afspraak voor een gratis passing? Bel 078 630 99 88

independence push chair
Stoere, lichtgewicht aangepaste wandelwagens

De Special Needs wandelwagens van Advance Mobility, een onderdeel van de Baby Jogger Company. Deze stoere, lichtgewicht wandelwagens zijn er met een draaggewicht van resp. 45,5 kg en 91 kg. Daarnaast zijn er diverse opties voorhanden o.a. een fietskoppelingskit om de wagen achter een fiets mee te nemen als fietskar, waarmee de mobiliteit van het gezin met een gehandicapt kind wordt vergroot.

Ombrelo
Wandelwagens en hulpmiddelen van Akces-Med
De producten van Akces-Med richten zich op een ieder waarvan het leven makkelijker en comfortabeler gemaakt kan worden door de ondersteuning en juiste inzet van een hulpmiddel.
Elk hulpmiddel in het assortiment van Akces-Med kan met behulp van accessoires specifiek aangepast worden aan de behoeften van de gebruiker.
Een tweede kind in
de buggy

Buggypod is gespecialiseerd in alternatieve producten voor dubbele buggy’s, meerijplankje kinderwagen, kinderzitje etc. Als je met twee jonge kinderen op stap gaat is het ideaal om ze samen voort te bewegen met behulp van een Buggypod product. Eén kind kan in de wandelwagen en de ander kan in de Buggypod Lite, Buggypod io of op de Buggypod Perle.

Ontdek de merken van onze aangepaste wandelwagens

Aangepaste buggy

Welke aangepaste buggy past het best bij  jouw kind met een beperking?

Op zoek naar een wandelwagen met een mooi en functioneel design voor jouw kind met beperking? Een die snel gereed is voor gebruik en die compact genoeg is om mee te nemen in je eigen auto?

B.J. Benelux heeft 20 jaar kennis en ervaring en is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Wij hebben dé wagen voor je die voldoen aan het gemak en de vrijheid die je zoekt.

Onze wagens van Akces-Med en Advance Mobility zijn robuust en gemaakt voor zowel het stadse als ook de landelijke omgeving. De wagens zijn compact in te vouwen zodat er altijd een model is die past bij jullie situatie.
BJ Benelux levert zowel aan particulieren als aan tussenpersonen. Ook wanneer de vergoeding verstrekt wordt door de gemeente met een PGB.