Actieve wandelwagens en buggy’s voor kinderen en volwassenen met een handicap. Afspraak voor een passing? Bel 078 630 99 88

Aangepaste buggy

Ombrelo Plener

Welke aangepaste buggy past het best bij  jouw kind met een beperking?

Op zoek naar een wandelwagen met een mooi en functioneel design voor jouw kind met beperking? Een die snel gereed is voor gebruik en die compact genoeg is om mee te nemen in je eigen auto?

B.J. Benelux heeft 20 jaar kennis en ervaring en is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Wij hebben dé wagen voor je die voldoen aan het gemak en de vrijheid die je zoekt.

Wandelwagens en hulpmiddelen van Akces-Med

De producten van Akces-Med richten zich op een ieder waarvan het leven makkelijker en comfortabeler gemaakt kan worden door de ondersteuning en juiste inzet van een hulpmiddel.
Elk hulpmiddel in het assortiment van Akces-Med kan met behulp van accessoires specifiek aangepast worden aan de behoeften van de gebruiker.

Stoere, lichtgewicht wandelwagens van Advanced Mobility

De Special Needs wandelwagens van Advanced Mobility, een onderdeel van de Baby Jogger Company. Deze stoere, lichtgewicht wandelwagens zijn er met een draaggewicht van resp. 45,5 kg en 91 kg. Daarnaast zijn er diverse opties voorhanden o.a. een fietskoppelingskit om de wagen achter een fiets mee te nemen als fietskar, waarmee de mobiliteit van het gezin met een gehandicapt kind wordt vergroot.

Een tweede kind in de buggy

Buggypod is gespecialiseerd in alternatieve producten voor dubbele buggy’s, meerijplankje kinderwagen, kinderzitje etc. Als je met twee jonge kinderen op stap gaat is het ideaal om ze samen voort te bewegen met behulp van een Buggypod product. Eén kind kan in de wandelwagen en de ander kan in de Buggypod Lite, Buggypod io of op de Buggypod Perle.