fbpx

Hulpmiddelen voor kinderen met een beperking. Gratis passing? Bel +31 78 630 99 88

Ursus

De Ursus™ is een lichtgewicht aluminium wandelwagen speciaal ontwikkeld voor kinderen met bewegingsbeperkingen.
De zitting van de Ursus wandelwagen kan door het TILT-IQ© systeem traploos versteld worden tussen een actieve- of lig houding.
Met het ClickClack© systeem kan de complete zitting eenvoudig omgedraaid worden in het frame zodat de gebruiker in de rijrichting kan kijken of direct contact heeft met de ouder/verzorger die de wandelwagen duwt.

Binnen de Ursus™ serie zijn 3 maten opgenomen; binnen elke maat kunnen de zitting breedte en diepte als ook de rugleuning hoogte aangepast worden aan de lichaamslengten van de gebruiker. Zowel de hoogte als de hoek van de voeten bak zijn traploos aan te passen.  De voeten bak kan van horizontaal naar verticaal gedraaid worden voor de meest optimale onderbeen hoek.

Voor het zit comfort van de gebruiker is de zitting uitgevoerd met een ademende voering zodat ook bij langdurig gebruik het zitcomfort behouden blijft.

Modulaire Ursus™ zitting; in combinatie met additionele frames uit het Ursus™ systeem wordt de inzet van de aangepaste Ursus™ zitting nog veelzijdiger.
In combinatie met het active frame wordt de Ursus™ zitting een rolstoel. Met hi-low frame kan de Ursus™ zitting ingezet worden als in hoogte verstelbare stoel die middels 4 grote zwenkwielen eenvoudig verplaatst kan worden.

De standaard uitvoering van de Ursus komt met
• vijfpuntsgordel
• rugverlenging
• gevoerde zachte hoofdsteun
• voet harnas met kruis of enkel fixatie

De Ursus™ wandelwagen heeft naast bovenstaande standaard uitrusting en de instel mogelijkheden van de zitting ook nog uitgebreide mogelijkheden om met behulp van accessoires tot een gebruiker specifieke ondersteuning van het lichaam te komen.

Download de brochure hier

 

Categorie: